CONTEXTUL ACTUAL

Accidentele de munca omoara anual tot atatia oameni, cati ar muri intr-un razboi

Safety Academy a actualizat recent Programele de training pentru Sănătate și Siguranță la locul de muncă, cursuri specializate pe situații și pericole întâlnite frecvent în cadrul companiilor.

Aceste programe reflectă schimbările economice și sociale la locul de muncă, cât și problemele de securitate și sănătate din ultimii ani, atât în România cât și la nivel European. Noile practici recomandate au fost bine primite de o mare varietate de societăți comerciale, în general de către Multinaționale care sunt bine organizate și vin cu un concept educațional Safety.

Principalul obiectiv al programului Safety Academy este de a preveni accidentele și decesele la locul de muncă, precum și dificultățile financiare pe care aceste evenimente le pot provoca lucrătorilor, familiilor lor și angajatorilor. Practicile recomandate utilizează o abordare proactivă pentru gestionarea securității și sănătății la locul de muncă.

Abordările tradiționale sunt adesea reactive – adică problemele sunt abordate numai după ce un lucrător este grav accidentat sau decedat, atunci se constată o problemă care trebuie rezolvată. Aceste practici moderne de remediere a pericolelor înainte de a provoca leziuni, accidente sau decese la locul de muncă este o abordare mult mai eficientă.

Angajatorii vor descoperi că implementarea acestor practici recomandate va aduce și alte beneficii in cadrul companiilor. Aceste programe de securitate și sănătate ajută companiile în prevenirea accidentelor la locul de muncă, îmbunătățirea și respectarea normelor de protecție din cadrul companiilor, reducerea costurilor, inclusiv reduceri semnificative ale primelor de compensare a lucrătorilor, angajați bine instruiți, creșterea productivității și sporirea operațiunilor în cadrul proceselor de producție.

Echipa Safety Academy
Detalii în link-ul de mai jos.

CONTACT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact WhatsApp