Safety Academy
Despre noi

Buna ziua si bine ati venit la Safety Academy!

Working at Height Training Center SRL, cunoscută și ca Safety Academy, este o companie specializată în furnizarea de soluții și servicii de înaltă calitate pentru siguranța la locul de muncă, cu o vastă experiență în domeniu.

Contact

O PARTE DIN COMPANIILE CU CARE LUCRAM

Misiunea noastră

De a îmbunătăți siguranța la locul de muncă și de a reduce riscul de accidente și vătămări, prin furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Contact

Pe scurt, Safety Academy inseamna:

  • Cursuri de formare si certificare lucratori
  • Proiectare, instalare si inspectie anuala de echipamente de protectie pentru lucru la inaltime
  • Comercializare de echipamente de lucru si protectie
  • Servicii de reparatii si inspectii industriale
  • Servicii de asistenta tehnica pentru implementarea sistemelor Lockout-Tagout

Suntem specializați în sisteme de ancorare, inclusiv sistemul de linia vietii vertical și orizontal, sisteme temporare de linie de viață, scări și platforme, balustrade de protecție și protecția împotriva căderii uneltelor și obiectelor.

De asemenea, oferim și cursuri de formare și certificare, inclusiv cursuri de baza HS0 Lucru la Inaltime, cursuri avansate HS1 Lucru la Inaltime și Salvare, HS2 Alpinism Industrial (Acces in Coarda), HS3 Spatii Inchise, HS4 Inspector Naval, HS7 Persoana autorizata LOTO, HS8 Implementator LOTO, HS9 Supervisor Lucru la inaltime, HS11 Acces si Salvare de pe Scara Mobila, HS12 Lucru in siguranta pe schele, HS15 Lucru la Inaltime Telecom – Modul VDF Gravity, HS17 Instalare si utilizare CABLOC si HS18 Inspectie si Mentenanta CABLOC si HS19 Inspector EIP Lucru la Inaltime, precum și verificări EIP.

Suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții și servicii de siguranță la locul de muncă, fiind mereu orientați spre satisfacția clienților noștri. De aceea, suntem partenerii de încredere ai multor companii și organizații care își doresc să își protejeze angajații și să își îmbunătățească mediul de lucru.

Echipa noastră este formată din experți în domeniu, cu o vastă experiență și cunoștințe tehnice solide, gata să ofere consultanță și să ofere soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Indiferent de nevoile dvs., la Safety Academy suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții și servicii de siguranță la locul de muncă, pentru a vă ajuta să vă protejați angajații și să îmbunătățiți mediul de lucru. Contactați-ne astăzi și descoperiți cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele în materie de siguranță la locul de muncă!

Sa ne cunoastem!

contact