Safety Academy
Despre noi

Buna ziua si bine ati venit la Safety Academy!

Working at Height Training Center SRL, cunoscută și ca Safety Academy, este o companie specializată în furnizarea de soluții și servicii de înaltă calitate pentru siguranța la locul de muncă, cu o vastă experiență în domeniu.

Contact

O PARTE DIN COMPANIILE CU CARE LUCRĂM

Misiunea noastră

De a îmbunătăți siguranța la locul de muncă și de a reduce riscul de accidente și vătămări, prin furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Contact

PE SCURT, SAFETY ACADEMY ÎNSEAMNĂ:

Cursuri de formare si certificare lucratori

Vezi cursurile

Proiectare, instalare si inspectie anuala de echipamente de protectie pentru lucru la inaltime

Vezi Sistemele

Comercializare de echipamente de lucru si protectie

Vezi catalogul

Servicii de reparatii si inspectii industriale

Vezi Serviciile

Servicii de asistenta tehnica pentru implementarea sistemelor Lockout-Tagout

Descopera LO-TO

La Safety Academy, ne dedicăm oferirii unor soluții complexe în domeniul siguranței la locul de muncă. Suntem specializați în sisteme de ancorare, inclusiv sistemul de linia vieții vertical și orizontal, sisteme temporare de linie de viață, scări și platforme, balustrade de protecție și protecția împotriva căderii uneltelor și obiectelor.

Oferta noastră educațională este îmbogățită prin includerea unor cursuri acreditate de Gravity Training, recunoscute la nivel internațional. Printre acestea, vă oferim acces la cursuri de top cum ar fi Fall Arrest and Basic Rescue Technician (International), Rope Rigging (International) – Loads up to 100kg, și Climbing Equipment Inspection and Management.

În plus față de aceste noi cursuri, continuăm să oferim o varietate de programe de formare și certificare, de la cursuri de bază până la cele avansate, cum ar fi cursul de baza HS0 Lucru la Inaltime, cursuri avansate HS1 Lucru la Inaltime și Salvare, HS2 Alpinism Industrial (Acces in Coarda), HS3 Spatii Inchise, HS4 Inspector Naval, HS7 Persoana autorizata LOTO, HS8 Implementator LOTO, HS9 Supervisor Lucru la inaltime, HS11 Acces si Salvare de pe Scara Mobila, HS12 Lucru in siguranta pe schele, HS15 Lucru la Inaltime Telecom – Modul VDF Gravity, HS17 Instalare si utilizare CABLOC si HS18 Inspectie si Mentenanta CABLOC si HS19 Inspector EIP Lucru la Inaltime, precum și verificări EIP.

Suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții și servicii de siguranță la locul de muncă, fiind mereu orientați spre satisfacția clienților noștri. De aceea, suntem partenerii de încredere ai multor companii și organizații care își doresc să își protejeze angajații și să își îmbunătățească mediul de lucru.

Cu o echipă de experți cu experiență vastă și cunoștințe tehnice solide, Safety Academy rămâne dedicată oferirii celor mai bune soluții și servicii de siguranță la locul de muncă. Ne mândrim să fim partenerul de încredere al companiilor și organizațiilor care își doresc să își protejeze angajații și să îmbunătățească mediul de lucru.

Contactați-ne pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele în materie de siguranță la locul de muncă!

safety academy

Sa ne cunoastem!

contact