Training siguranta si lucru la inaltime

Programare cursuri si examene. La absolvire se ofera CERTIFICAT.

Contacteaza-ne

Safety Academy detine o gama larga de cursuri, incepand de la training de baza pentru insusirea aspectelor elementare in privinta lucrului la inaltime, pana la instruire complexa de salvare de la inaltime si lucrul in spatii inchise.

📜 Instructorii detin certificate de formatori, autorizati de catre organisme nationale de certificare.

🤝 Detinem certificari si autorizatii de la organizatii importante de Health & Safety.
Sunati pentru detalii.

De fiecare data, includem in cursurile noastre cerintele interne ale companiilor cu care colaboram, avand posibilitatea de a structura programa in functie de cerintele si necesitatea partenerilor nostri.
Participati acum!
Peste 3600 de cursanti certificati.

Cursuri si programari:

Workshop-uri interactive la compania dumneavoastra:

Video Demo:

Suntem increzatori in calitatile si standardul ridicat al solutiilor SAFETY ACADEMY. Va invitam la centrul de training Safety Academy pentru a ne cunoaste mai bine. Avem un scop, iar acela este de a aduce oamenii acasa in siguranta, in fiecare zi.

Am dedicat ultimii 10 ani in elaborarea solutiilor pentru lucru la inaltime, dezvoltand primul centru de training pentru lucru la inaltime in industrie din Romania. Atat instructorii cat si centrul de training sunt obiectul unui audit urmat de acreditare, de catre organisme internationale: Institute for Working at Height – Professional Body, Capital Safety/Group 3M, Institut Technique de Formation on Hauter Paris, TAG Manchester, Gravity Training.

parteneri training

Daca nu aveti timp de chat live (colt dreapta jos al ecranului), va rugam lasati-ne datele dumneavoastra de contact si va vom oferi toate detaliile legate de cursurile noastre.

    Cere Oferta

    Nume/Companie
    Telefon
    Email
    Detalii Situatie