Training Lucru la Inaltime

curs lucru la inaltime

NOU! Toate cursurile disponibile pot fi parcurse ONLINE, direct pe browserul dumneavoastra.
Programare la cursuri si examene online. La absolvire se ofera CERTIFICAT.

Oferim o gama larga de training-uri, incepand de la training-uri de baza pentru insusirea aspectelor elementare in privinta lucrului la inaltime, pana la training-uri complexe de salvare de la inaltime si lucrul in spatii inchise.

De fiecare data, includem in training-urile noastre cerintele interne ale companiilor cu care colaboram, avand posibilitatea de a structura training-urile in functie de cerintele si necesitatea partenerilor nostri.

Participati acum! Cursuri online disponibile:

IN CURAND. Pregatim mai multe cursuri online, pentru nevoile dumneavoastra:

cabloc

Suntem increzatori in calitatile si standardul ridicat al solutiilor SAFETY ACADEMY.
Va invitam la centrul de training Safety Academy pentru a ne cunoaste mai bine.
Avem un scop, iar acela este de a aduce oamenii acasa in siguranta, in fiecare zi.

Am dedicat ultimii 10 ani in elaborarea solutiilor pentru lucru la inaltime, dezvoltand primul centru de training pentru lucru la inaltime in industrie din Romania. Atat instructorii cat si centrul de training sunt obiectul unui audit urmat de acreditare, de catre organisme internationale: Institute for Working at Height – Professional Body, Capital Safety/Group 3M, Institut Technique de Formation on Hauter Paris, TAG Manchester, Gravity Training.

Daca nu aveti timp de chat live (colt dreapta jos al ecranului), va rugam lasati-ne datele dumneavoastra de contact si va vom oferi toate detaliile legate de cursurile noastre.

    Cere Oferta

    Nume/Companie
    Telefon
    Email
    Detalii Situatie