Video Demo:

procedura de lucru in siguranta in spatii inchise

CURS SPATII INCHISE

procedura de salvare rapel in coarda

LUCRU SI SALVARE

procedura de lucru in siguranta pe scari pisica, scari mobile.

CURS SCARI MOBILE

SPATII INCHISE

LUCRU SI SALVARE

SCARI MOBILE

La Safety Academy, ne asigurăm că toate cursurile noastre sunt în deplină conformitate cu legislația și standardele de siguranță relevante. Cursurile noastre respectă rigorile Legii SSM 319/2006 și HG 1425/2006, oferind instruire periodică conform Art. 98. Companie cu certificat de abilitare MMSS nr. 1438/PS. De asemenea, suntem în acord cu Directiva 2009/104/EC și urmăm standardele UE precum EN341, EN353-1+2, EN355, EN358, EN361, EN362, EN397, EN567, EN 795 și EN1891, care acoperă o gamă largă de echipamente și proceduri de siguranță.

În prezent, oferim următoarele instruiri:

Noutati:

Cursuri si programari:

Workshop-uri interactive la compania dumneavoastra:

Safety Academy organizeaza o gama larga de cursuri, incepand de la training de baza pentru insusirea aspectelor elementare in privinta lucrului la inaltime, pana la instruire complexa de salvare de la inaltime si lucrul in spatii inchise.

De fiecare data, personalizam cursurile noastre functie de nevoile interne ale companiilor cu care colaboram, avand posibilitatea de a structura programa pe baza cerintelor si functie de necesitatile partenerilor nostri. Avem peste 3600 de cursanti certificati. Participati acum!

  Nume Companie
  Persoana de contact
  Telefon
  Email
  Numar persoane

  Safety Academy este protejat cu tehnologia reCAPTCHA.

  Politica de Confidențialitate și Termenii Serviciului acestui produs Google se aplică.