Oferim o gama larga de training-uri, incepand de la training-uri de baza pentru insusirea lucrurilor elementare in privinta lucrului la inaltime, pana la training-uri complexe de salvare de la inaltime si lucrul in spatii inchise.
De fiecare data, includem in training-urile noastre cerintele interne ale companiilor cu care colaboram, avand posibilitatea de a structura training-urile in functie de cerintele si necesitatea partenerilor nostrii.

Participati acum! In acest moment, programa noastra este urmatoarea:

Suntem increzatori in calitatile si standardul ridicat al solutiilor SAFETY ACADEMY.
Va invitam la centrul de training Safety Academy pentru a ne cunoaste mai bine.
Avem un scop, iar acela este de a aduce oamenii acasa in siguranta, in fiecare zi.

Am dedicat ultimii 3 ani in dezvoltarea solutiilor pentru lucru la inaltime, dezvoltand primul centru de training pentru lucru la inaltime industrial din Romania. Atat trainerii cat si centrul de training sunt obiectul unui audit urmat de acreditare, de catre organisme internationale: Institute for Working at Height -Professional Body, Capital Safety/Group 3M, Institut Technique de Formation on Hauter Paris, TAG Manchester.

Daca nu aveti timp de chat live (colt dreapta jos al ecranului), va rugam lasati-ne datele dumneavoastra de contact si va vom oferi toate detaliile legate de cursurile noastre.

Cere Oferta

Nume
Telefon
Email
Alege Cursul