Cu entuziasm, anunțăm reacreditarea internațională a Centrului nostru de Instruire de către Gravity Training, un lider de prestigiu în domeniul formării profesionale https://gravitytraining.co.za/. Acest pas important reflectă angajamentul nostru continuu pentru excelență și inovație în domeniul siguranței la înălțime.

Prin această reacreditare, deschidem un nou capitol în oferirea serviciilor noastre educaționale, capabil să asigure un nivel ridicat de expertiză și recunoaștere la nivel global. Cursurile noastre, acum cu valabilitate de 3 ani și verificabile prin platforma Gravity Training, reprezintă o garanție a calității și seriozității instruirii oferite.

Suntem mândri să vă prezentăm următoarele programe de instruire acreditate gravity training

Aceste cursuri au fost create pentru a răspunde nevoilor în creștere de calificare în domeniul siguranței la înălțime, fiind structurate pentru a oferi cunoștințe și abilități practice, esențiale pentru orice profesionist din acest domeniu.

În plus, echipa noastră de instructori, acum recertificată internațional, este pregătită să vă ghideze prin fiecare etapă a procesului de învățare, asigurându-vă că veți obține cele mai actualizate și relevante informații. Participarea la aceste cursuri nu doar că va îmbunătăți competențele individuale, dar va contribui și la creșterea standardelor de siguranță în întreaga industrie.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de profesioniști și să explorați aceste oportunități unice de instruire. Împreună, putem lucra pentru a crea un mediu de lucru mai sigur și mai eficient.

reacreditare gravity training

O secvență din cursul „Train the Trainer” de Rope Access

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact WhatsApp