Balustrade de protectie

Cu contragreutate sau gauriri minime. Solutie modulara, flexibila pentru constructia de balustrade de protectie rezistente la coroziune.

De la pericol iminent la siguranta completa – Sistemele colective de protectie cu contragreutate.

Sistem de balustrade de siguranță perimetral. Modular, de sine stătător, lider în industrie, care nu penetreaza membrana acoperișului. Este o barieră de protecție de siguranță conformă EN/OSHA, permanentă (și nu numai), de încredere pentru întregul perimetru, potrivită pentru aproape orice acoperiș plat sau cu pantă menținând lucrătorii în siguranță. Balustradele pot fi din oțel sau aluminiu. La cele din oțel, fitingurile (cuplajele) sunt realizate din fontă iar la cele din aluminiu, fitingurile sunt realizate tot din aluminiu.

balustrade de protectie
In functie de spatiul pe acoperis, se pot combina mai multe tipuri de contragreutati, pastrand astfel estetica, cat si gradul de protectie. Fara compromisuri!

1. A. Balustrade lestate din otel cu fitinguri din fonta

Sistem de balustrade modular pentru orice tip de acoperis

balustrade de protectie

VIDEO DEMO 1

Montarea unui sistem Kee Guard pe acoperis

balustrade de protectie

VIDEO DEMO 2

Balustrade cu contragreutate, care se pliaza pentru pastrarea esteticii cladirii

Caracteristici Unice ale Sistemului:

 • Construcție Ușoară și Eficientă: O metodă simplă și rapidă pentru a asambla structuri tubulare. Ideală pentru proiecte industriale.
 • Material Inovator: Aliaj de magneziu-silicon-aluminiu, extraordinar de rezistent la coroziune, asigurând durabilitate și fiabilitate.
 • Fixare Sigură: Suruburile speciale pentru fixarea punctelor garantează o capacitate de încărcare ridicată, asigurând stabilitatea structurii.
 • Intreținere Minimală: Sistemul nostru are o durată de viață extinsă cu întreținere redusă, economisind timp și resurse.
 • Design Elegant: Suruburi de fixare ascunse pentru un aspect neted și profesionist al structurilor.
 • Montaj Simplificat: Nu sunt necesari muncitori specializați, unelte complexe sau permise de lucru pentru montaj sau întreținere.
 • Alternativă Optimă: O soluție ideală și cost-eficientă comparativ cu balustradele tradiționale sudate.

Avantaje Semnificative:

 • Fără Sudură sau Filetare: Elimină nevoia de operațiuni complexe de sudură sau filetare, simplificând procesul de construcție.
 • Montaj Fără Gaurire: Ușurința de asamblare fără a necesita găurire, reducând timpul de instalare.
 • Durabilitate Extinsă: Rezistență îndelungată, chiar și în condiții de utilizare intensă sau medii dificile.
 • Flexibilitate și Reutilizare: Sistemul permite asamblarea ușoară și reutilizarea componentelor, oferind flexibilitate maximă în design și utilizare.

Aceste caracteristici evidențiază angajamentul nostru pentru inovație, siguranță și eficiență, asigurând clienților noștri cele mai bune soluții pentru nevoile lor industriale.

Cere oferta

1. B. Balustrade lestate din aluminiu cu fitinguri 

Sistem de balustrade modular pentru orice tip de acoperis

balustrade aluminiu

Modele:

 • Sistem balustrada aluminiu lestata cu contragreutate
 • Sistem balustrada aluminiu parapet
 • Sistem balustrada aluminiu cu prindere perete
 • Sistem balustrada aluminiu lestata cu contragreutate inclinat
 • Sistem balustrada aluminiu parapet inclinat
 • Sistem balustrada aluminiu lestata cu prindere perete inclinat
 • Sistem balustrada aluminiu cu prindere perete Z
 • Sistem balustrada aluminiu lestata cu contragreutate si protectie rostogolire
 • Balustrada aluminiu permanenta cu protectie rostogolire scule
 • Sistem balustrada aluminiu cu prindere perete Z inclinat

Caracteristici Distinctive ale Structurilor Tubulare din Aluminiu:

 • Construcție Eficientă: Metodă ușoară și rapidă pentru a construi structuri tubulare, ideală pentru aplicații industriale.
 • 100% Aluminiu de Calitate: Fabricate exclusiv din aluminiu de înaltă calitate, garantând o rezistență superioară la coroziune și o durabilitate de neegalat.
 • Fixare Robustă: Utilizarea șuruburilor speciale asigură o capacitate mare de încărcare și o stabilitate îmbunătățită a structurilor.
 • Întreținere Minimală: Beneficiați de o durată de viață extinsă cu un efort minim de întreținere, optimizând costurile și resursele.
 • Design Modern: Șuruburile ascunse conferă un aspect neted și estetic plăcut, accentuând calitatea și profesionalismul structurilor.
 • Montaj Simplu: Instalarea nu necesită muncitori specializați, unelte complexe sau permise de lucru, facilitând procesul de montare și întreținere.
 • Eficiență Cost: O alternativă mai eficientă din punct de vedere al costurilor comparativ cu structurile sudate tradiționale.

Avantaje Semnificative:

 • Fără Sudură sau Filetare: Procesul de asamblare este simplificat, eliminând nevoia de sudură sau filetare, pentru o instalare rapidă și eficientă.
 • Asamblare Fără Gaurire: Designul permite o asamblare ușoară fără gaurire, reducând timpul de instalare și complexitatea.
 • Durabilitate Excepțională: Aluminiul asigură o rezistență îndelungată, chiar și în condiții de utilizare intensă sau medii dificile.
 • Flexibilitate și Reutilizare: Sistemul modular permite o adaptabilitate excelentă și reutilizarea componentelor, oferind versatilitate în design și utilizare.

Aceste caracteristici subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eficiență, asigurând clienților noștri soluții durabile și economice pentru nevoile lor industriale.

Cere oferta

2. Protectia Luminatoarelor cu balustrade lestate din otel sau aluminiu cu fitinguri

balustrade de protectie

VIDEO DEMO

Montarea unui sistem Kee Dome

Soluții Inovative de Siguranță pentru Luminatoarele pe Acoperiș:

Protejați-vă Echipa și Îmbunătățiți Siguranța Acoperișului

Luminatoarele pe acoperiș pot reprezenta un risc semnificativ de accidentare pentru persoanele care le accesează. Noi oferim soluții eficiente pentru a asigura un mediu de lucru sigur pe acoperișuri:

 1. Kee Cover: Protecție Maximă, Iluminare Optimă

  • Protecție Durabilă: Panouri robuste din plasă montate pe cadre metalice rezistente, care oferă o barieră sigură împotriva căderilor accidentale.
  • Transparență: Proiectate pentru a nu obstrucționa lumina naturală, Kee Cover păstrează avantajele iluminării naturale a luminatoarelor.
  • Instalare Simplă: Sistemul de fixare facilitează o instalare rapidă și eficientă, asigurând o protecție de lungă durată.
 2. Kee Dome: Siguranță pentru Luminatoarele Mari

  • Sistem Inovator: Kee Dome oferă o protecție similară, dar cu o amprentă mult redusă, ideală pentru luminatoarele de dimensiuni mari.
  • Design Adaptabil: Se integrează perfect cu structura acoperișului, asigurând o protecție eficientă fără a compromite estetica clădirii.
  • Montaj Ușor: Sistemul modular permite o instalare rapidă și fără efort, protejând atât utilizatorii cât și structura acoperișului.

Alegeți soluțiile noastre pentru a garanta siguranța personalului și pentru a vă asigura că toate activitățile pe acoperiș se desfășoară în condiții de securitate maximă.

Cere oferta

3. Sistemul Kee Klamp – balustrade universale cu fitinguri modulare. Fara sudura, fara rugina.

balustrade de protectie

VIDEO DEMO

Montarea unui sistem Kee Klamp

Descoperiți Balustradele Kee Klamp: Durabilitate și Flexibilitate Avansată

Reinventați Siguranța cu Tehnologia Inovatoare Kee Klamp

Balustradele Kee Klamp sunt concepute pentru a rezista testului timpului, asigurând siguranță și durabilitate în orice mediu:

 1. Rezistență Superioră fără Rugină: Unicul design elimină complet sudurile, eliminând astfel punctele slabe care pot favoriza rugina. Această abordare garantează o durabilitate îndelungată și o întreținere minimă.

 2. Asamblare Simplificată: Sistemul inovator se bazează pe fitinguri filetate, care facilitează o asamblare rapidă și eficientă. Aceasta metodă permite montajul balustradelor fără sudură sau alte procese complexe.

 3. Material de Înaltă Calitate: Tuburile din oțel zincat sunt o soluție de nădejde pentru crearea unei mâini curente robuste. Acestea sunt tratate conform standardului SR EN ISO 1461 și EN 14122, asigurând rezistență maximă în caz de șoc.

 4. Versatilitate Neegalată: Balustradele Kee Klamp se adaptează perfect pe orice suprafață și în orice condiții. Fie că este vorba de un teren accidentat sau de o zonă cu design unic, sistemul nostru se potrivește fără probleme, oferind o soluție sigură și estetică.

Alegeți balustradele Kee Klamp pentru a beneficia de o soluție care combină siguranța, estetica și durabilitatea, adaptabilă oricărei nevoi și oricărui spațiu.

Cere oferta

4. Pasarele si zone de acces Kee Walk

VIDEO DEMO

Montarea unui sistem Kee Klamp

Kee Walk redefinește accesul pe acoperișuri, oferind o soluție modulară, sigură și conformă cu standardele EN 516:2006.

 1. Pasarela Anti-Alunecare: Kee Walk asigură o pasarelă stabilă și sigură pentru toți cei care au nevoie să acceseze acoperișurile în timpul lucrărilor. Suprafața sa anti-alunecare previne accidentele, îmbunătățind siguranța muncii în înălțime.

 2. Demarcație Clară și Protecție Acoperiș: Sistemul oferă o rută bine definită, protejând suprafața acoperișului de daunele inutile. Distribuția uniformă a încărcăturii reduce impactul asupra structurii acoperișului.

 3. Design Versatil: Kee Walk este proiectat pentru a se potrivi cu o varietate de acoperișuri, inclusiv cele din compozit cu profil trapezoidal și acoperișuri metalice cu îmbinare verticală. Este ideal pentru acoperișuri plate, cilindrice și înclinate.

 4. Adaptabilitate Excepțională: Sistemul se adaptează la orice unghi, de la 0 la 35 de grade, facilitând accesul pe aproape orice tip de acoperiș. Include opțiuni pentru trepte și traversare, asigurând o flexibilitate maximă în design.

 5. Integrare cu Alte Sisteme: Kee Walk permite integrarea cu balustrade, sisteme de linie a vieții și multe alte accesorii, oferind o soluție completă pentru siguranța acoperișurilor.

Alegând Kee Walk, veți beneficia de o soluție completă, sigură și eficientă pentru accesul pe acoperiș, indiferent de configurația acestuia.

Cere oferta

Cere Oferta

  Nume Companie
  Persoana de contact
  Telefon
  Email
  Detalii situatie:

  Safety Academy este protejat cu tehnologia reCAPTCHA.

  Politica de Confidențialitate și Termenii Serviciului acestui produs Google se aplică.