Scari, platforme si schele

Despre Scari, Platforme si Schele

Sistemele de scară și schele din aluminiu sunt certificate de companiile TÜV-SÜD și TSE. Compania noastră acordă întotdeauna prioritate calității produselor cu certificate de calitate EN 131 și EN 1004. Prin adaptarea foarte rapidă la schimbările în standarde, produsele sunt întotdeauna realizate în conformitate cu standardele actuale.

În calitate de experti, Safety Academy, în tehnologia de securitate a muncii și echipamente de acces în siguranță, răspunde nevoilor dvs. de acces la zonele  de lucru cu risc, acordând prioritate calității.

 

Sisteme colective de protectie la cheie.

1. Platforme pentru lucrul la inaltime din aluminiu si fibra de sticla

Interval 1m – 4m

Platformele industriale sunt produse ergonomice pe care le putem folosi pentru a prelungi timpul de lucru, datorită platformelor lor largi. Balustradele care acoperă perimetrul platformei vă permite să vă deplasați confortabil în zona de lucru.

Scările cu platformă oferă o ascensiune confortabilă datorită treptelor largi, vă vor facilita siguranta și vă vor spori eficiența muncii cu structura lor durabilă, practică și de înaltă calitate.

Platformele noastre industriale produse în conformitate cu standardele EN131-7 au și modele cu certificat TÜV-SÜD EN131-7.

Cere oferta

2. Scari din aluminiu si fibra de sticla

Interval 1,9m – 9,7m

Scările cu un singur tronson, din aluminiu sau fibra de sticla, sunt utilizate ca sprijin pe perete, preferate de profesioniști datorită designului său simplu, utilizării practice și structurii durabile.

Scările cu doua si trei tronsoane, care pot fi reglate cu un sistem glisant, pot fi utilizate prin sprijinirea pe o suprafață. Este echipat cu un cârlig de blocare care înconjoară complet profilele de ghidare din aluminiu și nu aluneca.

Cere oferta

3. Schele din Aluminiu

Interval 2,5m – 13m

Asigurați-vă în zonele dvs. de lucru cu schelele mobile din aluminiu!

Cu aceste schele, se pot accesa ușor și sigur zonele de lucru de până la 14 m înălțime. Se pot muta cu ușurință din zona de lucru datorită faptului că sunt cu roți și se pot regla în funcție de înălțimile la care se lucreaza.

In plus, Schelele din gama „SOLO” sunt atat de usor de asamblat incat este nevoie de o singura persoana. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Sunt ușoare, robuste și practice, deoarece sunt fabricate din aluminiu.

Descarca Catalog Cere oferta
schela

Video Demo

Montajul usor al schelelor oferite de catre Safety Academy nu poate fi descris prin vorbe.

4. Scara tip pisica

Scările tip pisica pot fi folosite prin montare pe un perete sau o mașină. Se poate folosi în siguranță pentru a ajunge pe acoperișurile clădirilor, ca scară de siloz și în proiecte similare. Opțional, pe scări poate fi aplicată un sistem de linia vietii vertical. Putem adauga si platforme pentru odihna in silozuri inalte si cladiri.

Acest produs special conceput este produs în diferite dimensiuni, în conformitate cu proiectul și cerințele dumneavoastră. După ce solicitările și nevoile dumneavoastră sunt notificate, desenele tehnice sunt pregătite și vă sunt prezentate sub formă de propunere.

Pentru o utilizare în siguranță, puteți comanda și sistemul de linia vietii vertical pentru proiectul dvs.

Cere oferta

Cere Oferta

    Nume Companie
    Persoana de contact
    Telefon
    Email
    Detalii situatie: