Scari, platforme si schele

Aluminiu sau Electroizolante din Fibra din Sticla

Despre Scari, Platforme si Schele

 

Sistemele de scară și schele din aluminiu sunt certificate de companiile TÜV-SÜD și TSE. Compania noastră acordă întotdeauna prioritate calității produselor cu certificate de calitate EN 131 și EN 1004. Prin adaptarea foarte rapidă la schimbările în standarde, produsele sunt întotdeauna realizate în conformitate cu standardele actuale.

În calitate de experti, Safety Academy, în tehnologia de securitate a muncii și echipamente de acces în siguranță, răspunde nevoilor dvs. de acces la zonele  de lucru cu risc, acordând prioritate calității.

 

Descarca Catalog COMPLET ALUMINIU Descarca Catalog COMPLET FIBRA DIN STICLA
scari frp
Scara din Fibra de sticla electroizolanta

1. Scari din Fibra de Sticla Electroizolante (FRP 35000V)

scari frp
scari frp

Înțelegem importanța crucială a siguranței în medii electrice cu risc ridicat. De aceea, suntem mândri să vă prezentăm scările electroizolante, dotate cu tehnologie de ultimă oră. Aceste produse asigură o protecție maximă pentru lucrătorii din instalații electrice.

Scările noastre electroizolante sunt fabricate din materiale neconductoare, oferind o protecție excepțională împotriva pericolelor electrice. Ușoare, dar durabile, sunt ideale pentru diverse medii industriale.

Echipamente pe care te poți baza, indiferent unde te duce jobul. Scara cu poziții multiple este o scară ușor de utilizat, din fibră de sticlă, cu tot ce ai nevoie pentru a-ți face munca rapid si eficient.

Aducem singura scară extensibilă cu sistemul patentat de stabilizatori de nivelare care dublează cu mult lățimea bazei scării și crește stabilitatea vârfului. 

Iar nu în ultimul rând, scara „Utilități” ultra-uşoară este proiectată pentru a permite unui profesionist să acceseze căminele și spațiile închise rapid și în siguranță.

Cere oferta

2. Platforme din Fibra de Sticla Electroizolante (FRP 35000V)

scari frp
scari frp

Înțelegem importanța crucială a siguranței în medii electrice cu risc ridicat. De aceea, suntem mândri să vă prezentăm platformele electroizolante, dotate cu tehnologie de ultimă oră. Aceste produse asigură o protecție maximă pentru lucrătorii din instalații electrice și nu numai.

Platformele oferă un spațiu de lucru stabil și sigur. Construcția robustă și suprafețele antiderapante le fac o alegere de încredere pentru profesioniștii preocupați de siguranță.

În plus, balustrada de protecție include tavă pentru scule inovatoare, poartă cu închidere automată, preia beneficiile unei platforme și le combină cu configurarea ușoară, rapidă și ușoară a unei scări.

Puteți accesa spații de lucru care obicei necesită legarea, montarea de schele sau utilizarea unei nacele, toate cu mai puțin timp și mai puțină muncă decât alte soluții de alpinism. În plus, pentru că poți lucra cu mâinile libere, cușca de siguranță
este perfectă pentru lucrări precum întreținerea echipamentelor HVAC mari sau instalarea sistemelor de iluminare.

Cere oferta

3. Platforme pentru lucrul la inaltime din aluminiu

Interval 1m – 4m

Platformele industriale sunt produse ergonomice pe care le putem folosi pentru a prelungi timpul de lucru, datorită platformelor lor largi. Balustradele care acoperă perimetrul platformei vă permite să vă deplasați confortabil în zona de lucru.

Scările cu platformă oferă o ascensiune confortabilă datorită treptelor largi, vă vor facilita siguranta și vă vor spori eficiența muncii cu structura lor durabilă, practică și de înaltă calitate.

Platformele noastre industriale produse în conformitate cu standardele EN131-7 au și modele cu certificat TÜV-SÜD EN131-7.

Cere oferta

4. Scari din aluminiu

Interval 1,9m – 9,7m

Scările cu un singur tronson, din aluminiu sunt utilizate ca sprijin pe perete, preferate de profesioniști datorită designului său simplu, utilizării practice și structurii durabile.

Scările cu doua si trei tronsoane, care pot fi reglate cu un sistem glisant, pot fi utilizate prin sprijinirea pe o suprafață. Este echipat cu un cârlig de blocare care înconjoară complet profilele de ghidare din aluminiu și nu aluneca.

Cere oferta

5. Schele din Aluminiu

Interval 2,5m – 13m

Asigurați-vă în zonele dvs. de lucru cu schelele mobile din aluminiu!

Cu aceste schele, se pot accesa ușor și sigur zonele de lucru de până la 14 m înălțime. Se pot muta cu ușurință din zona de lucru datorită faptului că sunt cu roți și se pot regla în funcție de înălțimile la care se lucreaza.

In plus, Schelele din gama „SOLO” sunt atat de usor de asamblat incat este nevoie de o singura persoana. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Sunt ușoare, robuste și practice, deoarece sunt fabricate din aluminiu.

Descarca Catalog Cere oferta
schela

Video Demo

Montajul usor al schelelor oferite de catre Safety Academy nu poate fi descris prin vorbe.

6. Scara cu Crinolina / tip pisica

Scările tip pisica pot fi folosite prin montare pe un perete sau pe utilaje înalte. Se poate folosi în siguranță pentru a ajunge pe acoperișurile clădirilor, ca scară de siloz și în proiecte similare. Opțional, pe scări poate fi aplicată un sistem de linia vietii vertical. Putem adauga si platforme pentru odihna in silozuri inalte si cladiri.

Acest produs special conceput este produs în diferite dimensiuni, în conformitate cu proiectul și cerințele dumneavoastră. După ce solicitările și nevoile dumneavoastră sunt notificate, desenele tehnice sunt pregătite și vă sunt prezentate sub formă de propunere.

Pentru o utilizare în siguranță, puteți comanda și sistemul de linia vietii vertical pentru proiectul dvs.

Cere oferta

Cere Oferta

  Nume Companie
  Persoana de contact
  Telefon
  Email
  Detalii situatie:

  Safety Academy este protejat cu tehnologia reCAPTCHA.

  Politica de Confidențialitate și Termenii Serviciului acestui produs Google se aplică.