Protectia impotriva caderii a uneltelor si obiectelor

Ancorarea uneltelor si a echipamentelor impotriva caderii

Uneltele si obiectele in cadere sunt cea de-a doua cauza majora a deceselor la locul de munca. OSHA inregistreaza anual 42400 de loviri umane in urma acestui tip de accident. Peste 500 de persoane sunt ucise anual, doar in SUA, din cauza uneltelor in cadere. Majoritatea victimelor sunt colegii care lucreaza la un nivel inferior sau la nivelul solului.

protectia uneltelor
Campania „Criminal în libertate”. Caderea uneltelor este unul dintre principalele motive de accidentare mortala pe santiere.

Solutie impotriva caderii uneltelor si obiectelor

Preveniti accidente

Cu aceasta solutie, puteți preveni accidentele cauzate de caderea uneltelor. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi construcțiile, lucrările la înălțime, activitățile de întreținere și multe altele

protectie impotriva caderii uneltelor
protectie impotriva caderii uneltelor

Productivitate

In plus, acestea pot ajuta la îmbunătățirea eficienței și productivității, deoarece lucrătorii nu mai trebuie să se îndepărteze de la locul de muncă pentru a-și recupera uneltele. De asemenea, dispozitivele Tool Lanyard sunt ușor de utilizat și pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui loc de muncă.

Exemple:

Lucrul la inaltime – in siguranta.

Va invitam sa accesati catalogul pentru solutii impotriva caderii uneltelor si obiectelor sau sa ne solicitati o oferta personalizata pentru situatia dumneavoastra de lucru.

Cere oferta

Cere Oferta

  Nume Companie
  Persoana de contact
  Telefon
  Email
  Detalii situatie:

  Safety Academy este protejat cu tehnologia reCAPTCHA.

  Politica de Confidențialitate și Termenii Serviciului acestui produs Google se aplică.