plase de protectie

Plase de Protectie

Despre Plasele de Protectie

Oferim o gamă completă de plase de protecție pentru lucrul la înălțime, concepute pentru a vă asigura că echipa dvs. lucrează în condiții de siguranță optimă. Indiferent dacă aveți nevoie de plase de protecție pentru construcții, lucrări de întreținere sau alte activități la înălțime, suntem aici pentru a vă ajuta să protejați viețile și să respectați standardele stricte de securitate.

Avem în ofertă plase textile pentru prinderea victimelor (temporare), plase cu mesh din inox pentru oprirea caderii materialelor de la inaltime (permanente – in special pe luminatoare), si toate componentele necesare pentru montaj.

plase de protectie
Protectie impotriva caderii obiectelor de la inaltime.

1. Plasa de protectie orizontala – la metru

PLASA DE PROTECTIE ORIZONTALA LA METRU

Sistemul SAFENET vine complet cu o plasa din otel inoxidabil A4, fir perimetral pre-asamblat, suporturi si elemente de fixare incluse pentru toate tipurile de structuri. Plasa de protectie impotriva caderilor poate fi dimensionata pentru a se potrivi fiecarei nevoi.

Plasa de protectie impotriva caderilor, protectie pasiva, colectiva, personalizata pentru luminatoare si goluri. Sistem de ancorare si montaj inclus. Plasa de protectie impotriva caderilor SAFENET poate fi aplicata pe structuri realizate din diverse materiale (lemn, metal, beton).

Cere oferta

2. Plasa de protectie orizontala pentru luminatoare industriale

Plasa de protectie fixa ROLLNET impotriva caderilor orizontale este disponibila in diverse dimensiuni pentru a se potrivi tuturor cerintelor santierului de constructii. Poate fi instalata pe acoperisuri din lemn, metal sau beton.

Plasa de protectie ROLLNET impotriva caderilor orizontale este furnizata in role, montaj inclus. Se poate monta pe structuri finalizate fara a fi necesara demontarea luminatoarelor. Dimensiuni disponibile: 25 m x {1020, 1220, 1520, 1830, 2030, 2230, 2530} mm

Cere oferta

3. Plasa de protectie textila pentru prinderea victimelor

HORIZONTAL NET si VERTICAL NET sunt metode colective de protectie la inaltime care necesita un numar limitat de sisteme de ancorare: este suficient să se respecte distanta maxima de 2,5 m intre sistemele de ancorare. VERTICAL si HORIZONTAL NET, plasa simpla si sigura de protectie impotriva caderii de la inaltime.

Plasa de protectie impotriva caderii poate fi instalata pe lemn, beton si metal. Posibilitatea de a combina diferite plase pentru a acoperi suprafete mai mari. Este disponibila si in alte culori la cerere (rosu, albastru, alb) si in format personalizat pentru plase mai mari.

Pentru acoperisuri, se pot monta in jurul unor cadre tubulare (incluse) din aluminiu – pot inlocui balustrada impotriva caderii de pe acoperis.

Cere oferta

Cere Oferta

  Nume Companie
  Persoana de contact
  Telefon
  Email
  Detalii situatie:

  Safety Academy este protejat cu tehnologia reCAPTCHA.

  Politica de Confidențialitate și Termenii Serviciului acestui produs Google se aplică.