consultanta safety

Siguranta incepe cu voi

Servicii de consultanta pentru prevenirea accidentelor la locul de munca

Solutii personalizate

Suntem specializați în furnizarea de soluții de siguranță personalizate pentru clienții noștri. Când sunteți gata să vă îmbunătățiți practicile de siguranță la locul de muncă, suntem aici pentru a vă ajuta.

Prin dezvoltare continuă, un parteneriat ne permite să vă sprijinim și să vă oferim asistență. Astfel, ne asigurăm că soluțiile noastre funcționează corespunzător și că locul de muncă rămâne în condiții de siguranță.

01

Ne bucuram de cunostinta!

Procedura noastră de consultanță începe prin contactul dumneavoastră cu noi. Apoi, experții noștri în siguranță vor calatori la sediul dumneavoastră pentru a efectua un audit complet al locului de muncă. În urma acestei analize, vom recomanda soluții specifice pentru îmbunătățirea siguranței.

02

Audit si implementare

Vom face măsurători și vom evalua nivelul de siguranță a locului de muncă. Bazat pe acestea, vă vom oferi o ofertă detaliată pentru soluțiile de siguranță pe care le recomandăm. Dacă sunteți de acord cu oferta, vom instala și implementa soluțiile de siguranță la locul de muncă, asigurându-ne că toți angajații dumneavoastră sunt instruiți adecvat pentru utilizarea lor.

03

Recertificare

Reinstruire anuala. Recertificarea echipamentelor anuala sau dupa fiecare incident, conform Standardelor Europene. Vom continua să vă sprijinim și să vă oferim asistență pentru a ne asigura că soluțiile noastre funcționează corespunzător și că locul de muncă rămâne în condiții de siguranță. În plus, suntem mereu disponibili pentru a oferi consultanță suplimentară și pentru a ne asigura că sunteți mereu în conformitate cu standardele și reglementările în materie de siguranță.

Serviciile Safety Academy

Cursuri

Sisteme

Verificari