Working at Height Training Center cunoscuta pe piata din Romania ca Safety Academy, colaboreaza cu E-Distributie in această toamna pentru certificarea a peste 700 de lucratori la inaltime, realizand un modul de training ce reflecta situatiile specifice din cadrul companiei. Modulul de training este accesul in siguranta pe scara mobila si salvare de la inaltime. Cursurile HS ale Safety Academy au devenit o marca, aratand excelenta si calitate. E-Distributie beneficiaza de pachetul complet al Safety Academy pe parcursul acestui trimestru.

Cursurile teoretice interactive de salvare de la inaltime au urmarit: familiarizarea cu echipamentele din dotare, imbunatatirea tehnicilor, accesul pe scara, necesitatea utilizarii sistemului de linia vietii, montarea si ancorarea in siguranta, inspectia si intretinerea echipamentului, salvarea de la inaltime, standarde, legislatie privind siguranta si protectia lucrului la inaltime.

Materialul video prezinta pe scurt, experienta lucratorilor acumulata pe parcursul perioadei de training in cele trei poligoane ale E-Distributie.

Acestia au mai fost instruiti in ajustarea, utilizarea corecta si in siguranta a mijloacelor de legatura folosind echipamentele de calitate puse la dispozitie de catre Safety Academy si E-Distributie. Au folosit sisteme si dispozitive tehnice pentru lucru la inaltime certificate, au utilizat sisteme de scripeti si noduri complexe.

Dupa cum stiti, standardele internationale sunt si ele intr-un proces de upgrade. Am dedicat ultimii ani in dezvoltarea solutiilor, in implementarea procedurilor de lucru la inaltime si sistemelor colective de protectie impotriva caderii.  Atat trainerii cat si centrul de training sunt obiectul unui audit urmat de acreditare, de catre organisme internationale.

Apreciem interesul acordat de catre E-Distributie asupra protectiei angajatilor impotriva accidentelor si ne dorim colaborarea continua cu aceasta companie de prestigiu la nivel european. Un angajat instruit este mult mai productiv, iar gradul de incredere al firmei creste exponential.

Daca ne rezumam la continentul European, accidentele la locul de munca sunt pe primul loc in Romania, fapt care denota educatia safety si legislatia precara cu vedere la siguranta si la respectarea instruirii lucratorilor la inaltime. Acest fapt trebuie luat ca o alerta, atat pentru autoritati cat si pentru companiile care activeaza in domenii care necesita lucru la inaltime.

Cursurile HS ale Safety Academy sunt cunoscute pentru excelenta in instruirea angajatilor si reducerea semnificativa atat a riscurilor cat si a pericolelor la locul de munca. In sediul companiei Safety Academy sunt instruiti lunar 200 de lucratori ai companiilor care doresc siguranta angajatilor din industrie.

De asemenea, companiile pot beneficia de cele mai bune oferte pentru sisteme de linia vietii, balustrade de protectie, scari si platforme mobile, sisteme de protectie impotriva caderii a uneltelor si a obiectelor. Safety Academy, la cerere, trimite personal autorizat catre companii pentru verificarea echipamentelor existente si inlocuirea cu sisteme specifice activitatilor de lucru la inaltime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact WhatsApp