CONTEXTUL ACTUAL

Datorită răspândirii rapide a COVID-19 în întreaga lume, pot aparea obstacole la intocmirea planului si auditului de siguranta pentru companii. Siguranta este esentiala, iar Safety Academy este dedicată asigurării securității clădirilor, a structurilor și sanatatii tuturor angajatilor. În aceste perioade dificile, expertii nostri oferă clienților audit virtual de siguranta la locul de munca.

SIGURANTA PE ACOPERIS

Identificarea și controlul pericolelor pentru siguranță este un proces dificil, complex și care consumă mult timp, dar vă putem ajuta. Experții noștri sunt bine pregatiti pentru a evalua acoperișul cladirilor, fiind la birou. Utilizând tehnologia imagisticii prin satelit pentru a vizualiza imobilul dumneavoastra, consultanții noștri vor identifica pericolele de cădere, vor face recomandări cu privire la modificările pe care le-ați putea implementa pentru a respecta reglementările și vor furniza un raport detaliat fără a fi nevoie să va intalniti fizic.

Abordarea noastră va ofera instrumentele necesare pentru a merge mai departe cu proiectul dumneavoastra și pentru a fi gata să implementați măsurile de siguranță obligatorii odată ce accesul la locație este disponibil.

Cum functioneaza auditul nostru virtual de siguranta?

Auditul virtual de siguranta se realizeaza în trei etape.

1. MEETING ONLINE

Mai întâi, vă invităm să ne alăturați unui apel video online prin Zoom. Acest lucru ne va oferi posibilitatea de a vă asculta cerințele și de a vă înțelege nevoile.

2. ANALIZEAZA, IDENTIFICA PERICOLE SI RECOMANDA SOLUTII

Vom folosi tehnologia prin satelit pentru a vizualiza cladirea dumneavoastra și pentru a obține dimensiuni exacte ale acoperișului. Consultanții noștri experimentați vor evalua pericolele de siguranță de pe acoperișul dvs. și vor face recomandări cu privire la modificările pe care le-ați putea implementa pentru a vă asigura că imobilul respectă toate reglementările și legislația relevante.

3. RAPORT SI OFERTARE

Vom crea și vă vom prezenta un raport dvs. și echipei dvs. Acest document vă va arăta cum puteți obține respectarea reglementărilor, creșteți protecția lucrătorilor dvs., reduceți riscurile și pericolele și reduceți răspunderea pentru urmărirea penală și amenzi. Raportul va include, de asemenea, o ofertă corectă pentru a satisface nevoile de siguranță ale proiectului dumneavoastră.   Și gata – trei pași simpli și ați primit o evaluare completă a siguranței la locul de muncă.

SONDAJ DE SIGURANTA VIRTUALA PE ACOPERIS SIMPLU SI SMART

Cum evaluam riscul pe acoperis?

Experții în protecția împotriva căderii de la Safety Academy efectuează o analiză critică a întregii suprafețe de pe acoperiș pentru a identifica pericolele în care lucrătorii sunt expuși la cel mai mare risc. Acest lucru asigură că zonele cele mai periculoase sunt protejate imediat cu sisteme de protecție împotriva căderii și sunt conforme cu reglementările relevante. Evaluăm riscul pe baza a doi factori: 1. Gravitatea vătămării În evaluarea protecției împotriva căderii, severitatea unei vătămări cauzate de cădere este întotdeauna presupusă a pune viața în pericol. 2. Probabilitate Cel mai mare predictor pentru probabilitatea producerii unui accident este de a revizui frecvența expunerii la pericol pe acoperiș.  

Avantajele sondajului de siguranta virtual pe acoperis

  • Vă permite să recunoașteți pericolele care există pe acoperiș din confortul și siguranța biroului „acasă”
  • Vă oferă un plan de acțiune detaliat, acordând prioritate zonelor considerate „critice”
  • Vă oferă o soluție personalizată care se potrivește nevoilor exacte ale facilității dvs.
  • Oferă un raport detaliat, pe care îl puteți prezenta colegilor, conducerii superioare sau consiliului de aprobare a bugetului
  • Vă oferă inspectorilor un plan coordonat
  • Va îmbunătăți siguranța lucrătorilor cu soluții de protecție împotriva căderii conforme
  • Va îmbunătăți siguranța instalației pentru a evita sancțiunile

Întâlniri virtuale

Folosim tehnologia pentru a putea oferi clienților noștri un audit de siguranță virtual gratuit pentru acoperișuri, lucrări la sol și instalații interne. Vom folosi Google Earth sau, acolo unde este posibil, fotografii, desene sau imagini pe care ni le puteți oferi, pentru a vizualiza imobilul pentru a identifica potențialele pericole și a lua în considerare reglementările relevante. Lucrând la înălțime, apar provocări dificile din motive de siguranta. Oferim soluții colective de protectie, sisteme de linia vietii orizontala si verticala, blocare si etichetare, balustrade de protectie, echipamente individuale de protectie si multe altele. Suntem aici pentru a vă ajuta. Expertiza noastră și gama de produse ne permit să oferim aceste audituri virtuale de siguranță și sfaturi tehnice. Vrem să lucrăm cu dvs. – clienții noștri, pentru a oferi un serviciu care vă va asigura că puteți continua munca esențială pe care o faceți cel mai bine și să separați oamenii de pericole. Cu ajutorul Zoom, clienții noștri pot discuta în direct cu noi cu privire la orice întrebări sau comenzi. Așadar, nu ezitați și luați legătura.

CONTACT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact WhatsApp