În data de 5 aprilie 2024, echipa Safety Academy a marcat o prezență impresionantă la Congresul Național de Securitate și Sănătate în Muncă, Smart & Safe Work 2024. Desfășurat la Aula „Sergiu Chiriacescu” a Universității Transilvania din Brașov, acest congres a adunat laolaltă experți și profesioniști de marcă din domeniul SSM. Safety Academy a adus un aport semnificativ prin prezentări și demonstrații live, subliniind importanța unei culturi pro-active de siguranță.

Standul Nostru: O Reprezentare Complexă a Expertizei Safety Academy

Standul nostru interactiv a arătat ceea ce putem oferi în termeni de soluții de siguranță. Acesta nu a fost doar un spațiu de prezentare a produselor și serviciilor noastre, ci a reprezentat o parte din povestea noastră – proiecte complexe de siguranță „la cheie”, realizate fără intermediari.

Exponate și Demonstrații Interactice:

ssm smart safe work 2024

  • Balustradă de Protecție: Am expus un model demonstrativ, ilustrând calitatea și eficiența soluțiilor noastre.
  • Sistem Orizontal de Linia Vieții: O mostră din soluția cheie pentru siguranța la înălțime, exemplificând tehnologia și inovația noastră.
  • Echipamente Individuale de Protecție: Vizitatorii au avut ocazia să vadă și să testeze unele dintre cele mai avansate echipamente din industrie.
  • Simulator de Lockout-Tagout (LOTOTO): Un punct de atracție major, acesta a oferit o demonstrație practică a implementării sistemelor de blocare și etichetare.

ssm smart safe work 2024

Conferința: O Voce Autoritară în SSM

Iulian, unul dintre cei mai respectați experți ai Safety Academy, a fost speakerul nostru la congres. Prin prezentarea sa, el a abordat teme critice și a oferit o perspectivă profundă asupra fiecărui subiect:

  • Proiectare și Montare a Sistemelor de Linia Vieții Orizontale: Iulian a evidențiat cum aceste sisteme pot preveni căderile de la înălțime și cum pot fi integrate eficient în orice mediu de lucru.
  • Scări de Acces și Sisteme de Linia Vieții Verticale: Discuția s-a axat pe importanța unui acces sigur și a soluțiilor versatile pentru diferite medii de lucru.
  • Sisteme Colective și de Ancorare: Aici, s-a pus accent pe balustradele modulare și sistemele de ancorare ca soluții de securitate esențiale.
  • Soluții de Acces și Salvare de la Înălțime: Iulian a prezentat tehnici și echipamente inovatoare, subliniind necesitatea pregătirii pentru situații de urgență.
  • Centrul de Training și Implementarea Sistemelor LOTOTO: S-a discutat despre importanța instruirii continue și despre rolul vital al sistemelor Lockout-Tagout-Tryout în prevenirea accidentelor.

ssm smart safe work 2024

Concluzii: Siguranța, o Prioritate Continuă

Participarea la Congresul „Smart & Safe Work 2024” ne-a consolidat convingerea că siguranța și sănătatea în muncă sunt aspecte vitale, ce necesită o abordare inteligentă și proactivă. În calitate de lideri în domeniul SSM, Safety Academy își reafirmă angajamentul de a oferi soluții de top, formare profesională și consultanță expertă pentru un mediu de lucru mai sigur. Experiența acumulată și feedback-ul primit la acest congres ne vor ghida în dezvoltarea continuă a serviciilor și produselor noastre, asigurând astfel că fiecare mediul de lucru devine un spațiu unde siguranța este prioritatea numărul unu.

Instantanee:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ne prin WhatsApp