Data: 13 iunie 2024
Locație: București, România
Organizator: GOVNET

Safety Academy este onorată să anunțe participarea sa ca partener premium la Forumul de Management al Sănătății și Securității din România 2024. Acest eveniment prestigios va reuni experți și profesioniști din domeniul sănătății și securității la locul de muncă, oferind o platformă pentru schimbul de cunoștințe și prezentarea celor mai noi soluții în domeniu.

Prezentarea Safety Academy: Promovarea Siguranței la Locul de Muncă

În cadrul forumului, Safety Academy va susține o prezentare despre importanța unei culturi solide de siguranță și cele mai recente inovații în acest domeniu. Vom discuta despre:

  • Importanța Reglementărilor și Procedurilor de Siguranță: Vom sublinia rolul crucial al respectării stricte a reglementărilor și procedurilor de siguranță pentru prevenirea accidentelor de muncă.
  • Tehnologii și Echipamente de Siguranță de Ultimă Generație: Vom prezenta cele mai noi echipamente și tehnologii care contribuie la un mediu de lucru mai sigur, inclusiv sistemele de linia vieții și echipamentele individuale de protecție.
  • Cazuri de Succes și Studii de Caz: Vom împărtăși exemple concrete și studii de caz care demonstrează eficiența soluțiilor noastre de siguranță.

Standul Interactiv Safety Academy

Vizitatorii forumului vor avea ocazia să exploreze standul nostru interactiv, unde vor putea vedea și testa diverse soluții de siguranță oferite de Safety Academy:

  • Sisteme de Linia Vieții Orizontale și Verticale: Demonstrații practice ale acestor sisteme esențiale pentru lucrul la înălțime.
  • Echipamente Individuale de Protecție: Vizitatorii vor putea testa echipamentele de protecție personală de ultimă generație.
  • Simulator de Lockout-Tagout (LOTOTO): O prezentare interactivă a implementării sistemelor de blocare și etichetare.

Angajamentul nostru pentru Siguranța în Muncă

Participarea la Forumul de Management al Sănătății și Securității reflectă angajamentul nostru continuu de a promova cele mai înalte standarde de siguranță la locul de muncă. Suntem dedicați să oferim soluții inovatoare, formare profesională și consultanță expertă pentru a asigura un mediu de lucru sigur și sănătos.

Înregistrare și Participare

Vă invităm să vă alăturați nouă la acest eveniment important. Înscrierea se poate face pe site-ul oficial al evenimentului. Nu ratați ocazia de a participa la prezentările și demonstrațiile noastre, și de a discuta direct cu experții noștri despre soluțiile personalizate de siguranță pentru afacerea dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii și înscriere, vizitați: Health and Safety Management Forum 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact WhatsApp