Training Lucru la Inaltime

Termeni și Condiții Generale

Aceste documente nu constituie consultanță juridică. Consultați-vă cu propriul manager al companiei pentru sfaturi privind respectarea tuturor reglementărilor aplicabile. Nici Working at Height Training Center SRL, nici vreunul dintre angajații săi, subcontractanții, consultanții, comitetele sau alți cesionari nu fac nicio garanție sau reprezentare, fie expresă, fie implicită, cu privire la acuratețea, exhaustivitatea sau utilitatea informațiilor conținute aici, sau își asumă orice răspundere pentru orice utilizare sau urmări ale unor evenimente.

Luarea măsurilor sugerate în acest document nu garantează că un angajator, angajat, operator sau contractant va respecta reglementările aplicabile. În cele din urmă, fiecare companie este responsabilă pentru determinarea aplicabilității informațiilor din acest document la propriile sale operațiuni. Sistemul de management al siguranței fiecărui angajator va fi diferit. Cartografierea politicilor, procedurilor sau operațiunilor privind siguranța și managementul mediului folosind acest document nu garantează cerințele de reglementare de conformitate.

 

Participati acum! In acest moment, programa noastra este urmatoarea:

Cursuri online

Suntem increzatori in calitatile si standardul ridicat al solutiilor SAFETY ACADEMY.
Va invitam la centrul de training Safety Academy pentru a ne cunoaste mai bine.
Avem un scop, iar acela este de a aduce oamenii acasa in siguranta, in fiecare zi.

Am dedicat ultimii 3 ani in dezvoltarea solutiilor pentru lucru la inaltime, dezvoltand primul centru de training pentru lucru la inaltime industrial din Romania. Atat trainerii cat si centrul de training sunt obiectul unui audit urmat de acreditare, de catre organisme internationale: Institute for Working at Height -Professional Body, Capital Safety/Group 3M, Institut Technique de Formation on Hauter Paris, TAG Manchester.

Daca nu aveti timp de chat live (colt dreapta jos al ecranului), va rugam lasati-ne datele dumneavoastra de contact si va vom oferi toate detaliile legate de cursurile noastre.

    Cere Oferta

    Nume
    Telefon
    Email
    Vă rugăm specificați cursul pentru care aveți nevoie de detalii, vă vom contacta cât de curând!