Sistem Linia Vietii Temporar

Suntem numarul 1 in Romania in implementarea solutiilor colective si individuale de lucru la inaltime, cu o experienta de peste 20 ani.

Serviciile noastre includ:

 • consultanta si audit pentru sistemele de linia vietii permanente pe cablu de otel/sina sau sisteme linia vietii temporare
 • proiectarea sistemelor de linia vietii permanente pe cablu de otel/sina sau sisteme linia vietii temporare
 • instalarea sistemelor de linia vietii permanente pe cablu de otel/sina sau sisteme linia vietii temporare
 • inspectie anuala, mentenanta si recertificare a sistemelor de linia vietii permanente pe cablu de otel/sina sau sisteme linia vietii temporare

Sistem Linia Vietii Temporar

Solutie provizorie de asigurare pentru lucru la inaltime. Poate fi pe cablu sau material textil. Cel textil poate fi sistem dedicat la care lungimea maxima poate ajunge la 20m sau poate fi realizat din franghie de alpinism cu mentiunea ca trebuie ancorat intermediar din 5 in 5 m.

In cazul in care nu exista nici un sistem de linia vietii permanent pe acoperis , atunci sistemul de linia vietii mobil poate fi instalat pentru lucrul in conditii de siguranta. Se poate ancora in puncte de ancoraj dedicate (permanente), temporare (cele cu contra greutati) sau temporare pe diverse elemente de structura suficient de portante.

Acest sistem trebuie s fie instalat de catre o persoana competenta care are aptitudinile tehnice necesare si cunostinte in lucru la inaltime.
Standard: EN 795 C Tipuri: MHL 10 (10 m) MHL 20 (20 m)

Alte solutii

Puncte de ancorare cu absorbitor de soc

  Cere Oferta

  Nume
  Telefon
  Email

  Alege solutia

  Share This Project