Puncte de ancorare permanente si temporare.

Consultanta, ofertare, montaj, mentenanta. Cele mai bune preturi.

Cu decenii de experiență combinată de inginerie în construcții și siguranță în lucru la înălțime și la locul de muncă, vă oferim o gamă largă de puncte de ancorare fixe și mobile, conform EN 795. Suntem experți în ancorarea lucrătorilor în siguranță, astfel acordăm o deosebită importanță punctelor de ancorare și bineînțeles structurii pe care acesta se aplică. Nu livrăm niciun proiect până nu sunt realizate toate calculele de rezistență. Alegeți Safety Academy pentru siguranță sporită la locul de muncă!

Vă invităm să parcurgeți această pagină pentru a descoperi avantajele de a colabora cu compania noastră. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp destul, ne puteți contacta chiar acum!

Foto si detalii

Puncte de ancorare fixe

Ancorele rigide reprezintă soluția inteligentă pentru aplicații de protecție în lucru la inălțime, cum ar fi: lucrul pe platforme suspendate, operațiuni de spălare a ferestrelor, ancorare a echipamentelor și protecție generală la căderea de pe acoperiș. Rezistente la coroziune și ușor de instalat, toate modelele oferă stâlpi izolați pentru a preveni punțile termice și condensul pentru o durată lungă de viață a clădirii. Câteva exemple de montaje a punctelor fixe de ancorare:

1. Filet în jurul structurii metalice; 2. Filet prin structura metalică; 3. În placă de beton; 4. Ancorare chimică epoxi; 5. Sudură direct pe structura metalică.

Bineînțeles, acestea sunt exemple de montaj. Dacă considerați că schemele nu se regăsesc în situația dumneavoastră, contactați-ne! Sunt nenumărate posibilități.

 

Puncte de ancorare mobile

Un sistem de ancorare mobil, cu contragreutate, pentru utilizare pe acoperișuri cu panta de până la 5 grade. Sistemul de asamblare are un punct central de atașare care indică punctul de ancorare unde se aplică forța de oprire a căderii. Cu modelul corect, sistemul poate fi utilizat pe oricare dintre următoarele suprafețe de acoperiș, în zone cu/fără umiditate ridicată:

 • Membrană cu un singur strat
 • Asfalt
 • Vată minerală
 • Beton
 • Periate

Caracteristici și avantaje

 • Galvanizat conform BS EN ISO 1461
 • Greutățile de bază turnate din cauciuc împiedică „decojirea” tampoanelor de cauciuc la margini
 • Peste 100 de ventuze mulate în fiecare greutate lipită din cauciuc pentru a maximiza aderența
 • Suportul central ridicat reduce distanța de deplasare în timpul unui eveniment de stopare a căderii

  Love it? Share it!