Protectia marginilor in constructii

Suntem numarul 1 in Romania in implementarea solutiilor colective si individuale de lucru la inaltime, cu o experienta de peste 20 ani.

Protectia marginilor

Oferim solutii complete pentru siguranta in lucru la inaltime:

  • Bariere
  • Balustrade
  • Scari
  • Schele
  • Plase de siguranta
  • Atasamente pe structura
  • Protectie pentru deschiderea dintre pereti: bare, bariere

Special gandite pentru siguranta in lucru la inaltime pe santier.

SPECIALISTI IN LUCRU LA INALTIME

Eficienta solutiilor de lucru la inaltime in siguranta

Ce cream impreuna cu clientul nostru este un santier sigur, cu o structura clara, analiza, solutii si documentatie. Cu atitudinea corecta din partea conducerii, a personalului impicat in santier si a competentei disponibile, putem crea impreuna siguranta pentru toate partile santierului.

Industria constructiilor se afla pe primul loc in statisticile privind accidentele grave raportate si este responsabila pentru un numar mare de decese. Accidentele inseamna consecinte grave pentru cei raniti si aproximativ 50% din decesele din industrie sunt cauzate de caderi. Investigatiile privind astfel de accidente arata ca gestionarea interna a riscurilor sau a sigurantei a fost slaba in companiile unde au aut loc aceste accidente.

Safety Academy ofera solutii profesioniste si eficiente pentru siguranta in lucru la inaltime.

ZONA DE LUCRU SIGURA

Cauzele accidentelor in lucru la inaltime

Insuficienta cunostintelor si experientei, distributia neclara a raspunderii pe santier, respectarea necorespunzatoare a regulilor si instructiunilor interne sunt cativa factori care au contribuit la accidente. Cauzele apartin organizatiilor, angajatorilor si lucratorilor.

O atitudine corecta, competenta si produse eficiente si calitative sunt factori importanti care conduc la dezvoltarea protectiei intregului santier pentru lucru la inaltime. Daca acestea sunt combinate cu o metoda de lucru structurata, cum ar fi asigurarea calitatii protectiei pe margini, o mare parte din accidentele de lucru la inaltime pot fi evitate.

Cere Oferta

Nume
Telefon
Email

Alege solutia

SHARE THIS PROJECT