Inchiriere si montaj schele. Calitate Safety Academy. Cele mai bune preturi.

Cu decenii de experiență combinată de inginerie în construcții și siguranță în lucru la înălțime și la locul de muncă, Safety Academy oferă servicii de închiriere și montaj a schelelor. Din faza de proiectare, până la demontarea ansamblului, împreună cu inginerii noștri calificați în domeniu și echipa profesionistă de montatori, garantăm satisfacția dumneavoastră, indiferent de dificultatea proiectului. Serviciile oferite de către Safety Academy sunt complete, pe scurt, ne vom ocupa de absolut tot, de la calcule de rezistență, până la asigurarea tuturor angajaților de pe șantier.

Astfel, vă invităm să parcurgeți această pagină pentru a descoperi avantajele de a colabora cu compania noastră. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp destul, ne puteți contacta chiar acum!

Ce oferim:

Inchiriere schele

Pentru a gasi cea mai buna solutie pentru constructia dumneavoastra, inginerii nostri calificati vor realiza o suita de simulari care vor lua in considerare toate variabilele ce pot aparea pe intreaga durata a proiectului.

Dupa ce avem un ansamblu sigur si eficient, va vom livra schelele metalice la destinatie si ne vom apuca de lucru. Nu suntem o simpla companie care se ocupa de inchiriere schele, noi realizam si celelalte activitati conexe pentru a fi siguri ca impreuna ducem la bun sfarsit proiectul dumneavoastra.

Montaj schele

Serviciile noastre ofera mult mai multe decat un simplu montaj schela. Noi va vom proiecta ansamblul de schela in functie de toate variabilele implicate in procesul de constructie.

Va vom oferi cele mai complete servicii de inchiriere schele din tara si va vom asigura inclusiv transportul materialului si montarea schelelor conform proiectului dumneavoastra.

Schele pentru constructii, schele metalice, mobile, fixe, electrice si modulare

Orice proiect nou are nevoie de o sustinere. De o structura pe care sa se ridice si care sa permita finalizarea acestuia in timp util si in conditii de siguranta maxima. Va oferim cele mai bune solutii in cazul in care aveti nevoie sa inchiriati o schela metalica. De-a lungul activitatii noastre am participat la un numar mare de proiecte de impunere a sigurantei la lucru.

Un ansamblu de schele constructii trebuie sa permita atat desfasurarea activitatii in siguranta a muncitorilor cat si sa permita acestora sa lucreze eficient. Acesta nu ar trebui sa le ingreuneze munca, ci din contra ar trebui sa le asigure un acces facil la intreaga suprafata a constructiei, indiferent de complexitatea acesteia.

In cazul schelelor metalice mobile, se poate influenta favorabil modul in care proiectul dumneavoastra se desfasoara. Eficienta cu care constructorii vor putea sa isi indeplineasca indatoririle va creste, iar timpul datorat ridicarii cladirii sau constructiei dumneavoastra va scadea.  Schela mobila nu doar asigura o desfasurare facila a activitatii constructorilor, acestea sunt si foarte usor de montat, dar si de dezasamblat. Intr-un timp scurt acestea pot fi ridicate pentru a se incepe activitatea, dar si demontate imediat dupa ce proiectul s-a incheiat.

Inchiriere schele si montaj schele, proiecte la cheie! Atat proiectele de implementare a masurilor obligatorii de siguranta cu dispozitive anti-cadere pentru lucru la inaltime, cat si proiectele complexe de constructii au fost duse la bun sfarsit de catre inginerii nostri. Confortul unui proiect de la A-Z il veti simti inca din primul telefon dat. Prioritatea este sanatatea la locul de munca si calitatea proiectului, asa ca nu ezitati. Contactati-ne chiar acum!

    Love it? Share it!