Curs nou marca Safety Academy – 30 euro/persoana training de baza pentru lucru la inaltime

Lucrul la inaltime ramane una dintre cele mai mari cauze ale deceselor si vatamarilor majore. Cazurile frecvente includ caderi de pe scari si prin suprafețe fragile. „Lucrari la inaltime” inseamna lucrari in orice loc in care, daca nu exista masuri de precautie, o persoana ar putea cadea o distanta care ar putea provoca vatamari corporale (de exemplu o cadere printr-un acoperis fragil). Trebuie sa va asigurati ca munca este planificata, supravegheata si efectuata in mod corespunzator de catre persoane competente cu abilitati, cunostinte si experienta pentru a-si face treaba.

In 2018, Safety Academy a lansat cursul de baza pentru lucru la inaltime destinat persoanelor care lucreaza pe scari, schele, nacele, balcoane, terase, acoperisuri, fatade, rampe, constructii, travee, pasarele, poduri, macarale, instalatii, conducte, paturi de cabluri. La acest curs poate participa oricine face dovada ca este, din punct de vede medical, apt pentru lucrul la inaltime. Experienta anterioara in lucrul la inaltime este binevenita, dar nu necesara.

Acest curs este impartit in parte teoretica unde vor fi explicate si identificate diverse tipologii si probleme din lucrul la inaltime si parte practica unde participantii vor exersa diverse tehnici de lucrul la inaltime.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati pagina cursului: https://safetyacademy.ro/curs-de-baza-lucru-la-inaltime/

Leave a Reply